Service-installatietechnicus brandmeldinstallaties

Weveko Brandbeveiliging B.V. biedt in haar servicepakket alles op het gebied van branddetectiesystemen met als doelgroep installaties tussen Amsterdam en Rotterdam.

Ter versterking van ons team zijn wij op korte termijn op zoek naar een Service-installatietechnicus!

Wat betekent dit?
Jij voert o.a. maandelijkse beheerders taken uit, verhelpt storingen aan brandmeldsystemen, ontruimingssystemen en noodverlichting-/vluchtwegarmaturen op locatie.
Jouw bevindingen rapporteer jij. Ook verricht jij kleine installatiewerkzaamheden. Het op toerbeurt draaien van 24-uurs storingsdiensten hoort ook bij jouw functie.

Alle werkzaamheden proberen wij zo veel mogelijk te verrichten vanuit je eigen servicewagen.

Wat moet jij in huis hebben?
Uiteraard ben jij woonachtig in de regio rond om Hillegom/Lisse/Sassenheim. Een technische vooropleiding op MBO-niveau (richting electrotechniek) is gewenst, evenals een aanvullende opleiding op het gebied van installatiedeskundige en/of onderhoudsdeskundige. Het bezit van een geldig VCA-diploma is natuurlijk mooi meegenomen. Uiteraard ben jij aantoonbaar bekend en/of wilt graag bekend worden met relevante regelgeving (NEN, Regeling Brandmeldinstallaties:2011), beschik jij over goede computervaardigheden (Iphone/Ipad) en zijn jouw vaardigheden ook prima ontwikkeld. Vanzelfsprekend ben jij in het bezit van een geldig rijbewijs (B). Verder dien jij absoluut zelfstandig te kunnen werken, moet jij een klantvriendelijke instelling hebben en is flexibiliteit onontbeerlijk.

Wat bieden wij?
Wij bieden een fulltime functie, binnen een prettige, collegiale werksfeer in een vlakke, informele organisatie met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ben jij degene die wij zoeken?
Mail dan jouw sollicitatie met CV naar Weveko Brandbeveiliging B.V., t.a.v. Dhr. Rick de Jong, emailadres: info@weveko.nl

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.