Weveko Brandbeveiliging B.V. is een jong bedrijf dat sinds 2010 bestaat en 32 enthousiaste medewerkers in dienst heeft welke voor u klaar staan! Het bedrijf is gevestigd in Hillegom en heeft werkgebied in Noord- en Zuid Holland met als uitschieters een landelijke dekking.

De medewerkers van Weveko hebben iedere een opleiding in het vak en de passie en enthousiasme voor het werk is duidelijk aanwezig. Het team is leuk en met weinig wisselingen van de wacht wat bijdraagt aan de goede sfeer binnen het bedrijf.

De hoofdtaken zijn eenvoudig en duidelijk; het onderhouden, installeren en leveren van brandblusmiddelen, noodverlichtingsarmaturen en brandmeldinstallaties in de breedste zin van het woord.

Bij Weveko staat de veiligheid van mensen en hun omgeving voorop. Het bedrijf beschikt over de juiste kennis en ervaring om voor uw aan de slag te gaan. Dankzij de opleiding en ervaring van de medewerkers en de hoge kwaliteit van de producten, kunt u er zeker van zijn dat u bij ons goede handen bent.

Kortom, als u op zoek bent naar een bedrijf dat welke u kunt helpen met brandbeveiliging op gebied van brandblusmiddelen, noodverlichtingsarmaturen en brandmeldinstallaties, is Weveko Brandbeveiliging B.V. een goede keuze! Met ons enthousiaste en deskundige team, zorgen zij voor de juiste brandveiligheid in uw gebouw en/of op uw locatie!