Wij realiseren projecten in nieuw en bestaande bouw met een grote diversiteit aan installaties. Op deze pagina’s vindt u enkele van de door ons gerealiseerde projecten.

Projecten in diverse sectoren staan op onze referentielijst. Het betreffen kantoren, bedrijfsruimten, productiebedrijven, scholen, gezondheidsinstellingen en hotels.

Een klein aantal van de projecten is op deze site weergegeven, u vindt deze hieronder.


Woongebouw Julia
Bewoners van het verzorgingshuis Parkwijk in Hillegom verhuizen
begin 2016 voor anderhalf jaar naar in de gloednieuwe Stek-appartementen in de Woonzorgzone in Hillegom. Weveko brandbeveiliging B.V. heeft een volledige brandmeldinstallatie geïnstalleerd met doormelding naar de brandweer.

Lees meer… (binnenkort)


OZO Hotel Amsterdam
Het gloednieuwe OZO Hotel Amsterdam heeft 165 luxe kamers en is voorzien van een volledige brandmeldinstallaties geïnstalleerd van A tot Z door Weveko Brandbeveiliging B.V.

Lees meer… (binnenkort)


Gemeentehuis Hillegom
Gemeente Hillegom heeft in 2013 opdracht gegund aan Weveko Brandbeveiliging B.V. om de volledige brandmeldinstallatie met meer dan 300 rookmelder te mogen gaan vervangen. De gemeente Hillegom en Weveko Brandbeveiliging kijken terug op een geslaagd project.

Lees meer… (binnenkort)


Hospice Issoria Leiden
Technisch Installatiebureau R Hijkoop B.V. heeft in 2013 opdracht gegund aan Weveko Brandbeveiliging B.V. om tijdens de verbouwing van de nieuwe locatie een volledige nieuwe brandmeldinstallatie te installeren.

Lees meer… (binnenkort)